Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: Iohannis a speculat politic moartea celor din Colectiv

Fostul premier Victor Ponta l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că a speculat moartea celor de la Colectiv pentru a-și duce la îndeplinire un scop politic.

”Nu cunosc în ultimii 25 de ani nicio tragedie speculată imediat și în mod direct, fără niciun fel de perdea și subtilitate politică, ca cea de la Colectiv. Domnul Iohannis a doua zi a și lucrat. El nu lucrează în weekend și cred că a fost singura sâmbătă atunci când a făcut asta. A folosit moartea pentru un scop politic: să schimbe Guvernul. Nu sunt eu în măsură să spun de ce au ieșit oamenii atunci în stradă... În seara cu Colectiv eram în avion, veneam spre România. Aveam internet în avion, am văzut imediat și am vorbit cu miniștri. M-am dus de dimineața la Guvern. Dar ați văzut că Iohannis s-a implicat. Cred că Mihalache a spus că e cazul să îl dăm jos pe Ponta. I-a spus: Șefu asta e momentul. Să-l dăm jos”, a declarat fostul premier la Realitatea.net.

Victor Ponta a vorbit și despre acuzațiile de plagiat care i se aduc.

”Sunt onorat că cei de la Universitate au făcut o singură comisie, pentru mine. Dar să fac o scenarită de data asta: M-am întrebat de ce se mai agită pentru mine? Și mi-am dat seama că în perioada aia au fost mai mulți oameni cercetați, nu doar eu. Cred că alții sunt ținta. Vor fi luați așa câte unul...aleși. Se spune: Vrem să facem curățenie în Educație? Serios?!? Ați mai cercetat o altă teză?...Nu au citit cu adevărat teza mea. Eu nu cred că mai contez atât de mult, că nu mai sunt în funcție. Veți mai auzi de teze de plagiat, unu - doi - trei, care sunt acum în funcție. Nu merită să folosești Universitatea din București petnru o bătălie politică meschină. E condamnabil”, a mai explicat fostul premier.

Ce spune despre o candidatură la Primăria Capitalei

Fostul premier a spus că l-a votat pe Oprescu, deși nu este mulțumit de modul în care arată Bucureștiul. Întrebat dacă va candida, el a răspuns următoarele:

”Nu candidez la Primăria București, pentru că avem candidați foarte buni. Problemele Bucureștiului pe care le-am învățat cât am fost premier: CGMB este total nefuncțional, un dezastru pentru un oraș. Sistemul e greșit. Nu poți funcționa în formula PG și de Sector care toată ziua se bat să apară la televizor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.