Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta revine cu noi acuzații: Cu cine s-a întâlnit Lucian Isar

pontaRealitatea

Fostul premier Victor Ponta a declarat că fostul ministru Lucian Isar a cerut să se întâlnească cu cei de la Gold Corporation și despre asta a știut și Traian Băsescu.

”La două luni după ce a ajuns ministru, Isar a mers într-o vizită în Statele Unite în care a cerut o întâlnire cu reprezentați ai "Gold Corporation"....a fost informat și Palatul Cotroceni”, a declarat Ponta la Realitatea.net.

Fostul ministru Lucian Isar a anunțat că îl va da în judecată pe Victor Ponta, după ce fostul prim-ministru a declarat că, în perioada în care era șeful Executivului, a primit informări potrivit cărora Isar ar fi avut „o tentativă clară de corupție”.

După ce Lucian Isar s-a prezentat miercuri, 10 februarie, la DNA, fostul prim-ministru Victor Ponta a scris pe contul său de Facebook:

„Nu cunosc, în mod evident, motivele chemării de azi la DNA. Pot însă să spun că în aproape 4 ani de activitate ca Prim-Ministru a fost o singura ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru – Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)! Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu despre situație și a înțeles – în câteva ore l-am inlocuit pe Isar cu Mihai Voicu. Probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA. Din păcate există și astfel de oameni.”.

Replica lui Lucian Isar nu a întârziat să apară.

„Lăsați-l (pe Victor Ponta – n. red) să se dezvolte”, a spus Isar la ieșirea din sediul DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.