Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta revine în scandalul cu Digi24: jurnaliștii care 'exagerează ajută Hamas fără să vrea neaparat!'

combo
Ponta Ciolacu

Ponta revine în scandalul cu Digi24. Despre jurnaliștii care 'exagerează în mod histrionic': 'Ajută Hamas fara sa vrea neaparat!'

Jurnaliștii care „transmit știri false sau exagerează în mod histrionic” în războiul din Israel, de fapt „ajută organizația Hamas”, transmite consilierul premierului Marcel Ciolacu, Victor Ponta.

„Hamas este o organizație teroristă si Statul Israel trebuie sprijinit sa elimine definitiv acest pericol pentru cetatenii sai și pentru toți oamenii. Cred ca adevarul, responsabilitatea si seriozitatea sunt armele cu care toti trebuie sa luptăm impotriva acestor teroristi; daca jurnalisti prea zelosi , prea oportuniști sau prea interesati de rating transmit stiri false sau exagereaza in mod histrionic - de fapt ajuta Hamas fara sa vrea neaparat ( dupa care isi scuza greselile atacand pe toata lumea ). Sper ca teroristii sa fie pedepsiti, nevinovatii sa fie protejati si pacea sa revina in aceasta lume atat de greu incercata!”, a spus Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Context

Reacția acestuia vine după ce luni, 23 octombrie, a cerut demisia jurnalistei Cristina Cileacu, de la Digi24, pentru modul în care a relatat despre o aletă aeriană din războiul Israelului cu Hamas.

Reacția jurnalistei Cristina Cileacu: „Victor Ponta poate se pune pe burta intr-un zbor spre Tel Aviv. Il voi astepta personal la aeroport ca sa fiu sigura ca ajunge in niste zone speciale din Israel. Una dintre cele mai mari dorinte ale mele este sa vad niste barbatusi din astia tari in gura, cum se manifesta cand aud ca le zboara bombele pe deasupra capului (continuarea aici).”

Reacția premierului

Premierul României se delimitează însă de Ponta și spune că „îmi pare rău pentru situația prin care trece doamna Cristina Cileacu” (continuarea aici).

Vezi și: Și dacă jurnalista Digi24 care transmitea din Israel nu a greșit cu nimic? (VIDEO)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.