Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta şi Dan Şova stau pe ghimpi: Decizia magistraţilor ÎCCJ în dosarul Turceni-Rovinari

ponta sova cotidianul.ro

Emotii uriase pentru Victor Ponta si Dan Sova! Inalta Curte a amanat pronuntarea in Dosarul Turceni-Rovinari pana pe 20 martie 2018, potrivit ziare.com

Procurorul DNA a cerut marti condamnari cu executare in cazul fostului premier Victor Ponta si al fostului senator PSD, Dan Sova. Procesul continua la Inalta Curte cu pledoariile avocatilor.

Procurorul DNA a solicitat condamnarea lu Victor Ponta pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Procurorul a mai cerut si o pedeapsa complementara in cazul acestuia. "Pedepsele sa fie spre mediu, iar ca modalitate de executare sa fie cu privarea de libertatate", a cerut procurorul DNA.

Frans Timmermans vine în România, după mişcarea lui Toader: Aștept explicații despre revocarea lui Kovesi


DNA a mai cerut Inaltei Curti confiscarea de la Victor Ponta a mai multor sume de bani primite de la firma de avocatura Sova si Avocatii.

Cum CCR își dă cu stângu-n dreptul. Decizii care se bat cap în cap pe numirea și revocarea șefilor ÎCCJ


In cazul lui Dan Sova, procurorul DNA a solicitat Inaltei Curti condamnarea fostului senator la pedepse orientate spre maxim, pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, evaziune fiscala si spalare de bani.

Reprezentantul Ministerului Public a mai cerut ca cei implicati in acest dosar -Victor Ponta, Dan Sova, Laurentiu Graure, Laurentiu Ciurel si Dumitru Cristea - sa plateasca prejudiciul din acest dosar.

Procurorul isi continua pledoaria in acest moment la Inalta Curte. Urmeaza apararea facuta de avocati si ultimul cuvant al celor inculpati.

Judecatorii Ioana Alina Ilie (presedinte), Ioana Bogdan si Lavinia Lefterache trebuie sa dea decizia in acest caz. Aceasta nu este definitiva si poate fi contestata la Completul de 5 judecatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.