Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta: SUA şi NATO admiră Armata Română

ponta5

Premierul Victor Ponta i-a felicitat, joi dimineata, pe cei 232 studenti militari de la Academia Fortelor Terestre 'Nicolae Balcescu' din Sibiu, cu ocazia depunerii juramântului, prilej cu care a asigurat Armata de respect si mai ales sprijin.

'Si vreau de fiecare data sa va transmit respectul, admiratia si urarile de succes pentru cariera pe care ati îmbratisat-o, o cariera dificila, riscanta de multe ori, cu foarte multe lipsuri si cu foarte multe pericole, dar în care va faceti datoria fata de tara, va faceti datoria fata de familiile dumneavoastra si în care, de fiecare data încercam sa va aratam recunostinta si respect', a spus în discursul sau, premierul Victor Ponta.
Primul-ministru a mai spus ca vicepresedintele SUA, Joe Biden, precum si secretarul general al NATO 'admira Armata Româna si apreciaza rolul pe care militarii români îl joaca în parteneriatul strategic'.
'Vreau sa va transmit (...) mândria pe care o simt si eu (...) când vicepresedintele SUA, când secretarul general al NATO, ne spun cât de mult admira Armata Româna, cât de mult apreciaza rolul pe care militarii români îl joaca în parteneriatul strategic, în operatiunile în care colegii dumneavoastra participa si îsi risca viata. Asa încât vreau sa va felicit si sa va urez succes si sa va spun ca de fiecare data când putem sa facem lucruri importante pentru dumneavoastra, le vom face', a afirmat premierul.
Victor Ponta a spus ca în ultimii 19 ani, de când el a depus juramântul militar, 'Armata Româna s-a schimbat foarte mult în bine'. 'În urma cu exact 19 ani, depuneam si eu juramântul ca militar în termen. Cred însa ca Armata Româna în acesti 19 ani s-a schimbat foarte mult în bine. Nu întâmplator Armata si Biserica sunt institutiile în care românii au cea mai mare încredere', a declarat Victor Ponta.
Seful Guvernului a participat la ceremonia de la Sibiu împreuna cu Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.