Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ponta, terorizat de doi interlopi români 'tatuați ca în închisorile din America', în avionul cu care pleca în Spania

tion.ro
Victor Ponta

Victor Ponta spune că a fost terorizat în cursa Tarom către Madrid, de doi interlopi „tatuați ca în închisorile din America Latina“. Potrivit lui Ponta, atât pasagerii, cât și membrii echipajului au fost agasați de doi indivizi agresivi, care au creat un climat de haos și violență la bordul aeronavei.

Azi am venit la Madrid cu o cursă Tarom - tot drumul, echipajul și pasagerii au fost terorizați de doi interlopi (tatuați ca în închisorile din America Latină, cu haine și genți fake de brand). Au înjurat, amenințat, țipat și agresat pe toată lumea.

Nu este deloc o întâmplare - zbor foarte des cu Tarom, Wizz, Ryan și mereu pe cursele din România spre sau dinspre Italia și Spania asist la asemenea scene! Mor de nervi când văd ce pățesc bietele stewardese (le înțeleg că abia așteaptă o ocazie să plece la alte companii aeriene unde așa ceva nu e posibil)!“, spune fostul premier.

Ponta, terorizat de doi interlopi în avionul spre  Spania

 

Victor Ponta a subliniat că astfel de incidente nu sunt izolate și că el însuși a fost martor la scene similare pe cursele spre și dinspre Italia și Spania, operând cu diverse companii aeriene precum Tarom, Wizz și Ryanair. Fostul premier a exprimat frustrarea sa față de lipsa unor măsuri concrete de prevenire și gestionare a unor astfel de situații și a criticat lipsa unei baze de date centralizate cu persoane violente interzise la călătorie cu avionul.

Zbor foarte des în diverse destinații și cu diverse naționalități - nu doar românii au asemenea “animale” sau mitocani; dar doar ai “noștri” nu au frică de nimic și au voie în continuare să se urce în avioane; doar în România ticăloșii și brutele au “drepturi” iar oamenii obișnuiți sunt obligați să îi îndure și să tacă din gură! Pentru că doar România nu este în stare să facă, așa cum există în Europa și alte țări civilizate, o bază de date cu acești “barbari” pe care să o acceseze toate companiile aeriene; iar acestea să aibă dreptul legal să nu îi primească în avion pe o perioadă lungă de timp - ca pe huliganii de la fotbal!“, notează Victor Ponta.

În 2024 încă se mai doresc voturile “Diasporei”

 

Ponta plusează și cere eurodeputaților și parlamentarilor români de Diaspora să ia măsuri pentru limitarea acestui fenomen, care „face de rușine pe milioanele de români care călătoresc, muncesc și trăiesc în străinătate.

Din păcate, acești interlopi abuzează personalul navigant și pasagerii și fac de rușine pe milioanele de români care călătoresc, muncesc și trăiesc în străinătate.

Avem parlamentari de Diaspora - oare de ce nu face nimeni un proiect de lege identic cu restul Europei? Avem europarlamentari care își rup hainele la televizor de iubire pentru Diaspora și imaginea României (poate la ei la business nu văd ce se întâmplă în spatele avionului) - oare de ce nu propun la Coaliție o ordonanță de urgență care să rezolve imediat și simplu problema?

Procesele penale sunt lungi și complicate; o decizie administrativă se aplică imediat și o să vedeți că o să fie ca la fotbal: după ce sancționezi 100 de animale, restul o să se abțină de frică! Poate reușim ceva acum, în 2024, când încă se mai doresc voturile “Diasporei”. Știți bine că după alegeri, cei votați nu mai dau doi bani pe alegători, nu?“,mai  spune Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.