Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul David Raya de la Arsenal își exprimă 'o viziune pozitivă' asupra competiției cu Aaron Ramsdale pe postul de portar

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

David Raya crede că este benefic faptul că există o competiţie între el şi Aaron Ramsdale privind postul de titular în poarta lui Arsenal Londra, fiind de părere că astfel fiecare trebuie să dea ce are mai bun, scrie DPA.

Internaţionalul spaniol Raya este în prezent opţiunea preferată a lui Mikel Arteta între buturi şi a devenit primul portar care nu a primit gol de la Brighton în actualul sezon în Premier League, "tunarii" impunându-se cu 2-0 şi urcând pe primul loc, potrivit Agerpres.

Atât la club, dar şi între suporteri există o dispută aprinsă privind cine este cel mai indicat pentru postul de portar între Raya şi Ramsdale.

"Nu aş spune că între noi doi este o bătălie, ci cred că ne impulsionăm unul pe celălalt pentru a fi mai buni. Cred că ne ajutăm unul pe celălalt. Lucrăm împreună la antrenamente, ne pregătim amândoi cât mai bine cu putinţă, ne sprijinim, sigur, poate din afară se vede altceva. Aaron este un foarte bun coechipier", a spus Raya.

Arsenal Londra este lider în Premier League cu 39 de puncte după 17 etape, cu un punct mai mult decât ocupanta locului 2, Liverpool, şi Aston Villa, locul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.