Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Loris Karius pleacă de la Liverpool

adevarul.ro
loris karius

Clubul englez de fotbal FC Liverpool a anunţat joi plecarea portarului german Loris Karius, aflat la final de contract, împreună cu atacantul belgian Divock Origi, care va semna în următoarele zile cu AC Milan, informează EFE, potrivit Agerpres.

Karius şi-a atras o faimă nedorită în urma erorilor comise în finala Ligii Campionilor din 2018, pierdută în faţa formaţiei spaniole Real Madrid, după ce a greşit grav la golurile marcate de Karim Benzema şi Gareth Bale.

El nu a mai jucat pentru "cormorani" de la meciul respectiv, fiind împrumutat mai întâi la Beşiktaş Istanbul şi apoi la Union Berlin, înainte de a petrece ultimul sezon antrenându-se alături de ceilalţi portari de la Liverpool, fără să joace însă niciun minut.

Loris Karius, achiziţionat de Liverpool în 2016, de la formaţia germană FSV Mainz, pleacă de pe Anfield cu 49 de meciuri disputate în tricoul echipei engleze.

Divock Origi este un alt jucător care o va părăsi pe FC Liverpool la 1 iulie, când îi va expira contractul. Belgianul a marcat în total 41 de goluri în 175 de meciuri disputate alături de "Reds", pe care i-a ajutat să câştige Liga Campionilor în 2019, după ce a marcat un gol în finala cu Tottenham (2019) şi alte două în manşa secundă a semifinalelor cu FC Barcelona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.