Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Mirko Pigliacelli refuză să plece de la Craiova: 'Am auzit şi eu despre oferte, dar adevărul e că sunt fericit aici'

craiova universitatea

Mirko Pigliacelli (26 de ani) refuză să plece de la Craiova, deşi are oferte clare. Portarul italian vrea să câştige titlul cu oltenii, punând acest obiectiv mai presus decât un contract în primele două divizii din Italia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Presa din Peninsulă a scris periodic, în vară, despre echipele interesate de el, din Serie A şi Serie B. Pigliacelli dă de înţeles că va rămâne titular şi după venirea lui Victor Piţurcă la echipă. A precizat că relaţia dintre ei este una foarte bună. “Am auzit şi eu despre oferte, dar adevărul e că sunt foarte fericit la Craiova. Mă bucur că domnul Victor Piţurcă mă apreciază şi sunt sigur că dacă vom munci bine, vom avea o şansă să câştigăm titlul anul acesta”, a declarat Mirko Pigliacelli.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Pigliacelli a venit în România din Liga 3 din Italia, dar s-a impus imediat ca titular în echipa Craiovei. A devenit unul dintre cei mai apreciaţi străini din Liga 1 Betano. 55 de meciuri a prins portarul la Craiova în din momentul venirii. A încasat 56 de goluri şi a închis poarta în 22 partide. După ce a ajuns în România, cota i-a crescut, potrivit Transfermakt, cu 800.000 de euro. În acest moment valorează 1.5 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.