Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portarul Tomas Mejias, împrumutat de Dinamo de la Middlesbrough

captura youtube
fotbal teren sintetic

Directorul sportiv al FC Dinamo, Rufo Collado, a anunţat că gruparea bucureşteană a ajuns la un acord cu Middlesbrough FC pentru transferul temporar al portarului spaniol Tomas Mejias Osorio la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, potrivit news.ro.

Tomas Mejias, născut la 30 ianuarie 1989, a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2020-2021. Spaniolul a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Format la Academia lui Real Madrid, Tomas Mejias a evoluat pentru toate echipele "galacticilor", U15, U17, U19, Real Madrid C, Real Madrid Castilla (B) şi a apărat un meci la Real în mandatul lui Jose Mourinho, la 10 mai 2011, în victoria cu Getafe, scor 4-0 pe "Santiago Bernabeu".

De-a lungul carierei, Tomas Mejias a mai apărat la Rayo Vallecano (Spania), Omonia Nicosia (Cipru) şi Middlesbrough FC (Anglia). Sezonul trecut, Tomas Mejias a evoluat în două meciuri, ambele cu Tottenham, Hotspur, în Cupa Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.