Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Portughezul Renato Sanches (Lille) a semnat pentru PSG

PSG
PSG

Mijlocaşul portughez Renato Sanches s-a transferat de la Lille la Paris Saint-Germain, a anunţat, joi, campioana en titre a Franţei la fotbal, care a precizat că internaţionalul lusitan a semnat un contract până în 2027, transmite AFP.

Renato Sanches (24 ani), care juca din 2019 la Lille OSC, devine al patrulea transfer estival al parizienilor, după Vitinha (FC Porto), tânărul atacant francez Hugo Ekitike (Reims) şi fundaşul francez Nordi Mukiele (RB Leipzig).

Şi Lille a confirmat plecarea jucătorului, clubul precizând că este ''fericit (...) să fi participat la dezvoltarea şi construirea'' carierei lui Renato Sanches.

După ce a explodat la Benfica, clubul la care s-a format, în sezonul 2015-2016, câştigând EURO 2016 cu naţionala Portugaliei la doar 18 ani, Sanches s-a transferat la Bayern Munchen pentru 35 de milioane de euro, însă nu a reuşit să se impună la clubul bavarez. El a fost împrumutat un sezon (2017-2018) la Swansea City.

Renato Sanches a plecat în 2019 de la Bayern la Lille, unde a câştigat titlul în Ligue 1 sub comanda antrenorului Christophe Galtier, care a preluat recent echipa pariziană.

Capabil de a juca în faţa apărării sau ca mijlocaş dreapta, cu un profil de mijlocaş ''box-to-box'' şi dotat cu o viziune bună de joc şi cu un simţ al paselor, Sanches va trebui să câştige în regularitate pentru a se impune la PSG, notează AFP. Deseori afectat de accidentări, el nu a jucat mai mult de 25 de meciuri pe sezon la Lille.

Renato Sanches a adunat 32 de selecţii la echipa naţională, cu care a câştigat Liga Naţiunilor în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.