Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Posibil scenariu: 'Toţi politicienii de după '89 vor trece pe la DNA. Blaga nu face excepţie'

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, fost lider PDL şi cunoscut politician democrat-liberal în perioada în care Vasile Blaga era secretarul general al partidului, a declarat, cu privire la demisia copreşedintelui PNL, că toată clasa politică din România post-decembristă va trece pe la DNA.

Citește și: N-ai mai văzut așa miri! Mireasa, ca mireasa, dar mirele… / FOTO

"Nu este un moment în care cineva de pe margine să aplaude sau să râdă. La un moment dat, toată clasa politică post-decembristă va trece pe la DNA, cum spune românul, de la cel cu barba sură până la cel mai necopt politician. Vasile Blaga nu face excepţie de la regulă, nu se va termina acest carusel până când nu va exista un punct zero. Abia după acel punct toate lucrurile se vor schimba", a precizat miercuri pentru agerpres Mircia Gutău.

Citeşte şi: Ion Cristoiu devoalează planurile secrete ale DNA, un greu urmează: 'Vom avea o clasă de maici'

Gutău, în prezent lider al PER Vâlcea şi primar la al treilea mandat al municipiului Râmnicu Vâlcea, a fost între anii 2004 - 2010 un membru marcant al democrat-liberalilor, fiind preşedinte al PDL Râmnicu Vâlcea şi ulterior al PDL Vâlcea, el câştigând de două ori mandatul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. În 2010, Gutău a fost condamnat pentru fapte de corupţie şi a fost exclus din partid.

Citește și: INTERVIU cu omul care negociază cumpărarea Antena 3: ‘Am vorbit cu Camelia Voiculescu’

La alegerile locale din 2016 conducerea naţională a PNL nu i-a permis să candideze pentru un nou mandat de primar pe listele partidului, deşi Gutău se înscrisese în partid, iar conducerea judeţeană a liberalilor îl nominalizase oficial candidat la primăria Râmnicului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.