Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povețe cu multe fețe, lansare la Baia Mare

lansare

Joi, 22 octombrie 2015, începând cu ora 12:00, editura Adenium vă invită să pătrundeți în lumea specială a copilăriei și să participați la lansarea volumului „Povețe cu multe fețe”, autor Adela Dobran, ilustrații de Anda Cofaru. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" din Baia Mare.

”Povețe cu multe fețe” este, de fapt, o poartă către o lume plină de fantezie în care cei mici pot fi martori ai unor întâmplări care mai de care mai interesante. Copiii, dar și adulții, vor descoperi în versurile Adelei Dobran și în ilustrațiile Andei Cofaru lecții de viață, povești moralizatoare, pilde interesante și exemple subtile de conduită. Cartea este recomandată de Gabriela Hum (psiholog, psihoterapeut) tuturor celor implicați în educația formala sau nonformală a copiilor. Volumul este disponibil pe net AICI.

Autoarea ne-a declarat că ”Pentru mine, a scrie literatură pentru copii înseamnă a fi eu însămi, a rezona total cu propria sensibilitate, a mă identifica în fiecare cotlon al copilariei pe care o reiterez cu fiecare vers, cu fiecare cuvânt exprimat poetic, e un melanj fascinant acesta: poet, psiholog, copil, dar fiecare în parte e suflet din sufletul meu.” Puteți să citiți un interviu cu scriitoarea pe stiripesurse.ro AICI.

Adela Dobran (n. 1958) este economist și psiholog, psihoterapeut. A mai publicat volumele pentru copii ”Lizetta și Bicicleta”, ”Despre Popa și Bunica”, ”Tartalap”, ”Zmeul vestit”, ”Bucuriile iernii” și ”Albinuța din dulceață”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.