Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Povestea neștiută despre Lionel Messi: singurul mare fotbalist căruia i-a cerut vreodată tricoul

messi tricouri

Lionel Messi este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, iar în ultimii ani a devenit o adevărată legendă pe terenul de joc. Adversarii se tem de el, dar îl și respectă, dovadă fiind că este ”bătaie” pentru a face schimb de tricouri cu argentinianul, la finalul meciului.

Mai puțin cunoscut este faptul că Leo Messi nu cere, de obicei, tricoul nici unui adversar. El și-a explicat această decizie și a spus că preferă ca după fiecare meci să dea tricoul unui argentinian din echipa adversă, dacă există vreunul.

"Eu nu cer tricouri. Dacă există un argentinian în echipa adversă, atunci fac schimb cu un argentinian.Dacă nu și este altcineva care îmi cere, voi face schimb cu el. Dacă nu, nu mă uit și nu întreb", a explicat Messi.
content-image

Messi, impresionat de Zinedine Zidane

În ciuda acestui obicei, Messi a avut un singur moment când a cerut tricoul de joc unui adversar. În momentul în care l-a întâlnit pe Zinedine Zidane, Messi a fost copleșit și a fost singurul adversar din carieră căruia i-a cerut tricoul.

”Am cerut o singură dată tricoul unui adversar, i l-am cerut lui Zinedine Zidane”, a mărturisit Messi.

Messi și Zinedine Zidane s-au înfruntat în meciurile dintre Barcelona și Real Madrid, dar atunci argentinianul era la început de drum, în timp ce Zidane era deja o legendă și se apropia de finalul carierei.

O anecdotă amuzantă în legătură cu tricorile lui Messi vine de la un meci dintre Barcelona și Juventus.

În perioada când Juventus elimina Barcelona pe Nou Camp și se califica în semifinalele Ligii Campionilor cu o victorie cu scorul general de 3-0, duo-ul defensi format din Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci a avut o luptă amicală pentru cine va primi tricoul lui Messi după meci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.