Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PPU (social-liberal) continuă strângerea de semnături pentru demiterea primarului general Nicușor Dan

PPU (social-liberal)
PPUsl

Biroul Executiv al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), întrunit astăzi, a decis continuarea strângerii de semnături pentru declanșarea referendumului pentru demiterea primarului general Nicușor Dan. În acest sens, în perioada următoare umaniștii vor organiza mai multe întâlniri cu cetățenii Capitalei.

În aceeași ședință, membrii Biroului Executiv au aprobat numirea în funcția de președinte interimar al organizației municipiului București a doamnei Ramona Ioana Bruynseels.

„Ne bucurăm mult să vedem că demersul nostru privind strângerea de semnături l-a motivat pe primarul general să se apuce de treabă. Se pare că așa merge cu politicienii noștri, să știe mereu că sunt urmăriți și că le sancționăm greșelile. Acum vedem cât de important este să ne implicăm. Strângem semnături în continuare”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Membrii Biroului Executiv au decis și asupra modalității de integrare a membrilor Re:Start România în efectivul partidului, după fuziunea prin absorbție dintre cele două formațiuni politice.

Nu în ultimul rând, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) dezaprobă atitudinea manifestată de PNL și USR-PLUS, care au generat o criză politică de proporții, într-o perioadă dificilă pentru România, când țara are nevoie de o guvernare stabilă și eficientă.

Parlamentarii PPU (social-liberal) vor susține acea moțiune de cenzură împotriva guvernului care apără și promovează interesele oamenilor și nu pe cele ale grupurilor de interese politice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.