Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prahova: Grevă de avertisment la Casa de Pensii şi la AJPIS; activitatea - întreruptă total

promptmedia.ro
greva

Angajaţii Casei de Pensii Prahova şi ai Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) au întrerupt total activitatea, miercuri, timp de două ore, în contextul unei greve de avertisment pe fondul nemulţumirilor legate de nivelul salarizării din sistem.

Elena Nicodim, membru de sindicat în cadrul Casei Judeţene de Pensii, a precizat, pentru AGERPRES, că activitatea instituţiei, inclusiv cea cu publicul, a fost oprită atât la Ploieşti, cât şi la Câmpina, în intervalul orar 8,00- 10,00.

Aceeaşi situaţie este şi la AJPIS Prahova.

"Dacă nu se rezolvă nimic şi nu suntem chemaţi la negocieri, din data de 27 întrerupem total activitatea cu publicul şi efectuarea plăţilor care beneficiarii AJPIS", a precizat anterior, pentru AGERPRES, Ana Maria Vergu, membru de sindicat în cadrul AJPIS.

La acţiunile de protest, care au început de săptămâna trecută, s-au alăturat inclusiv angajaţi ai celor două instituţii care nu sunt membri de sindicat.

Aceştia cer echitate salarială (salarii egale cu ale angajaţilor din alte instituţii din administraţie- ANAF, sănătate, APIA), condiţii de muncă optime, alocarea unui personal suficient pentru a face faţă volumului de muncă, plata orelor suplimentare, stabilitatea locurilor de muncă, optimizarea aplicaţiilor informatice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.