Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele executiv al PSD critică magistrații nemulțumiți: 'Să manifestăm preventiv nu mi se pare normal' (VIDEO)

Badalau

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, critică magistraţii care au ieşit în faţa sediilor instanţelor şi parchetelor în semn de protest faţă de modificările propuse la codul penal şi codul de procedură penală. Numărul 2 din PSD este de părere că şi manifestanţii din stradă pot să-şi exprime o părere, dar nu influenţează prea mult procesul decizional.

"Strada, democratic, își exprimă o opinie. Cei care analizează și sunt părinții acestor legi sunt cele două camere, Parlamentul. Printr-o lege nu poți mulțumi pe toată lumea, dar noi încercăm să mulțumim pe majoritatea oamenilor cu legile astea. Au fost foarte multe amendamente. Unele bune, unele rele. Am văzut că în media s-au discutat mai multe amendamentele respinse, tot felul de aberații...", a declarat Bădălău.

Vezi şi: Asociația Procurorilor din România pune tunurile pe Parlament. Efecte grave ale schimbării legii, prezentate pe zeci de pagini

Întrebat ce părere are despre magistraţii care au ieşit să protesteze în faţa instanţelor şi parchetelor, Bădălău a răspuns:

"Magistrații nu au dreptul să protesteze. Este o lege care încă nu este finalizată. Atunci pentru ce protestezi? Amendamentele sunt niște proiecțele mai mici care sunt sau nu aprobate. Inclusiv la Camera Deputaților colegii de partid au depus amendamente care au fost respinse. Deci posibilitatea aceasta există și la Senat. Să manifestăm preventiv nu mi se pare normal."

***

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.