Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL Dolj propune înființarea Alianței Sănătatea care să se ocupe de construcția spitalelor regionale din Craiova, Cluj și Iași

Conducerea PNL Dolj propune Consiliului Judeţean să preia gestionarea proiectului de înfiinţare a Spitalului Regional de Urgenţă din Craiova şi să înfiinţeze 'Alianţa Sănătatea', împreună cu preşedinţii forurilor judeţene din Cluj şi Iaşi, pentru a atrage astfel fondurile europene necesare finalizării celor trei mari unităţi spitaliceşti, scrie agerpres.ro.

citește și: Detalii neștiute scoase la suprafață: Avere uriașă pentru noua șefă CSM!

"Am citit în presă cum doamna ministru al Sănătăţii găseşte fel şi fel de scuze pentru tergiversarea construirii celor trei spitale regionale de la Craiova, Cluj-Napoca şi Iaşi. Consilierii judeţeni PNL din Dolj, urmând exemplul colegilor lor de Cluj, au luat decizia să depună un proiect de hotărâre la CJ, în atenţia domnului preşedinte Ion Prioteasa, prin care solicită ca şi CJ Dolj să preia gestionarea Spitalului Regional din Craiova. Salutăm decizia primarilor liberali din Ardeal care au luat decizia să-şi unească eforturile pentru a atrage fonduri europene şi au înfiinţat 'Alianţa Vestului' şi îi propunem domnului preşedinte Prioteasa, ca împreună cu preşedinţii consiliilor judeţene din Cluj şi Iaşi, să înfiinţeze 'Alianţa pentru Sănătate' care este foarte importantă pentru sănătatea tuturor oltenilor, tuturor ardelenilor şi a tuturor moldovenilor", a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Acesta a mai spus că demersul PNL Dolj vizează interesul general şi nu unul politic, iar conducerea CJ Dolj trebuie să treacă peste faptul că reprezintă un anumit partid politic.

"Avem încrederea că CJ Dolj poate duce la bun sfârşit un proiect care să vizeze construirea unui spital regional. Cu atât mai mult cu cât în Craiova există o universitate de medicină şi farmacie, iar studenţii ar avea şansa de a beneficia de o infrastructură de studiu la standarde europene", a mai spus Ştefan Stoica.

Pentru a sensibiliza opinia publică în legătură cu această situaţie, liderii liberali doljeni au demarat o campanie de strângere de semnături pentru a arăta că subiectul este unul de interes pentru publicul larg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.