Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, acuză incompetența și atitudinea abuzivă ale primarului Sectorului 5, Daniel Florea

stiripesurse.ro
cristi olteanu

Șeful liberalilor îi cere edilului Florea să stopeze jaful banilor publici. Președintele PNL Sector 5, Cristian Olteanu, acuză incompetența și atitudinea abuzivă ale primarului Sectorului 5, Daniel Florea.

Într-un comunicat remis stiripesurse.ro, se precizează:

"Nu trece o săptămână de la Dumnezeu fără ca cel mai năpăstuit sector al Bucureștiului să nu se afle în mijlocul vreunui scandal de presă, generat de incapacitatea primarului #ZERO de a-și îndeplini promisiunile electorale.

Constatăm zilnic absența oricăror proiecte serioase, lipsa oricăror lucrări edilitare, de la anveloparea termică a blocurilor, până la infrastructura stradală sau amenajarea parcurilor. După doi ani și jumătate de mandat, pseudo-edilul se poate lăuda doar cu o condamnabilă risipă a banilor cetățenilor.

Cel mai nou exemplu constă în forțarea legii și convocarea unei nejustificate ședințe de Consiliu local, denunțate de consilierii liberali, pentru continuarea batjocurei la adresa contribuabililor, prin propunerea unor cheltuieli strigătoare la cer.

Primăria condusă de Daniel Florea a cerut împuternicirea Consiliului General pentru două achiziții. Deși experiența recentă a dovedit neputința și incapacitatea managerială a acestuia - capabil doar de sindrofii faraonice dedicate cultului propriei personalități - grupul PNL de la Primăria Capitalei l-a cauționat încă o dată pe acesta, sperând ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, își va face cu bună credință datoria. Doar cu voturile liberalilor din CGMB s-a reușit împuternicirea Sectorului 5 de a demara negocieri.

Dar iată ce a ieșit, iată rezultatul delirului politico-administrativ al primarului #ZERO:

1. vrea să cumpere o clădire părăginită, edificată în Ferentari dinainte de marele cutremur din '77, pe care să o transforme - chipurile - în locuințe sociale. Un milion și jumătate de euro ar costa această suspectă aventură imobiliară, fără a exista vreo garanție că planul poate fi dus la bun sfârșit.

2. o altă inițiativă dubioasă, sancționată, la fel ca prima, de consilierii locali liberali în ședința din 25 octombrie, vizează cheltuirea a aproape 100.000 de euro pentru un maidan, în scopul declarat al amenajării unei parcări. După ce timp de 30 de luni de mandat al primarului #ZERO, nicio parcare din jurul blocurilor nu a beneficiat de astfel de investitii, par ciudate graba și insistența acestuia de a repune pe ordinea de zi și a acestei inițiative, alături de achiziția ruinei din Ferentari, la doar câteva zile de când acestea au fost respinse în Consiliul local.

Cer public stoparea celorlalte cheltuieli aiuristice, pe care le intenționează primăria să le promoveze în ședința de diseară: investiții imposibil de justificat legal, în terenul administrat de Academia română, spectacole și festivități aberante, desfășurate prin același Centru Cultural "Ștefan Iordache", campion al scandalurilor de presă.

Iată de ce îl somez pe această cale pe primarul #ZERO să anuleze ședința extraordinară convocată pentru azi, evitând astfel continuarea dezastrului provocat bugetului de Sector și să vină cu proiecte serioase, necesare și utile locuitorilor., susține șeful liberalilor din Sectorul 5.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.