Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele turc a lansat critici la adresa opoziției dintre dinozauri: Recep Erdogan a inaugurat cel mai mare parc dedicat reptilelor gigant din țară

rt.com
recep erdogan

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a inaugurat miercuri cel mai mare parc tematic din ţară, dar nu a pierdut prilejul de a se lansa într-un atac asupra opoziţiei înainte de alegerile locale, relatează dpa, potrivit agerpres.ro.

Dintre atracţiile din AnkaPark din Ankara, cunoscut şi sub numele "Wonderland Eurasia", nu lipsesc modelele unor dinozauri precum Tyrannosaurus rex sau Diplodocus.

Citește și: EXCLUSIV Planuri mari pentru Rareș Bogdan în Parlamentul European – Cum îi va apăra pe toți românii

Ankara este considerată premiul cel mare în alegerile municipale foarte contestate de la 31 martie. Candidatul opoziţiei la primărie, Mansur Yavas, este pe primul loc în preferinţele electoratului, potrivit mai multor sondaje.

După ce a elogiat cele 1.200 de atracţii ale parcului, el l-a atacat pe Yavas, acuzându-l de fals şi evaziune fiscală.

Citește și: Ieşire dură din interiorul Băncii Naţionale! Omul lui Mugur Isărescu ‘atacă la baionetă’

"Ankara este în inima statului turc. Ankara este prea importantă pentru a o încredinţa cuiva implicat în maşinaţiuni oculte", a spus el, referindu-se la acuzaţiile procurorilor împotriva lui Yavas de culpe profesionale în perioada în care era avocat.

Într-un interviu acordat luni, Erdogan a avertizat că, chiar dacă Yavas câştigă, el nu va avea imunitate pentru o eventuală inculpare, avertizându-i pe locuitorii din Ankara că într-un astfel de caz "vor trebui din nefericire să plătească un preţ mare".

Citește și: Victor Ponta anunță încă o lovitură devastatoare încasată de Liviu Dragnea! Cine blochează marele plan al liderului PSD

Yavas a negat toate acuzaţiile. "După ce au început să realizeze că vor pierde Ankara, ei au declanşat o campanie incredibilă de defăimare", a declarat el miercuri în capitală.

În ceea ce priveşte parcul tematic de 1,3 milioane de metri pătraţi, preşedintele Erdogan l-a numit un simbol al mândriei nu numai pentru Ankara, ci pentru întreaga Turcie.

Citește și: Propunere șocantă! O susținătoare USR-PLUS vrea ca avortul să fie obligatoriu!

Politica noastră nu este axată pe ură, ci pe libertate şi iubire, a spus preşedintele.

Mulţimea venită la inaugurare a părut foarte încântată de atracţiile prezente, printre care şi o fântână decorată cu pisici albe în smoking care cântă la instrumente muzicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.