Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele USR, Dan Barna: 'Această decizie nu aduce PSD-ului și lui Liviu Dragnea, ceea ce-și doreau, ei ar fi vrut anularea tuturor dosarelor'

Agerpres
Dan Barna

Președintele USR, Dan Barna, a declarat,  că decizia CCR privind sesizarea pe conflictul Parlament-Ministerul Public privind protocoalele cu SRI nu le aduce lui Liviu Dragnea ”ceea ce-și dorea, adică anularea tuturor dosarelor”, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019

”Această decizie în mod clar nu aduce PSD-ului și lui Liviu Dragnea , ceea ce-și doreau în sensul în care ei ar fi vrut anularea tuturor dosarelor. Faptul că rămâne în continuare o decizie a instanțelor, dă posibilitatea magistraților să analizeze și materialul probatoriu din fiecare caz în parte și să pronunțe hotărârile în cunoștință, ceea ce nu este o decizie prin care PSD să-și poată argumenta mai departe atacul la Justiție și toată această retorică”, a declarat Dan Barna.

CCR a admis, miercuri, sesizarea Camerei Deputaților referitoare la existența unui conflict între Parlament și Ministerul Public care prevede, printre altele, că efectele protocoalelor continuă să se producă, chiar şi după denunţarea lor.

Curtea Constituțională a României a anunțat că parchetele și instanțele judecătorești sunt cele care vor stabili dacă s-a încălcat legea prin depășirea competențelor, în cazul dosarelor care au la bază acte efectuate în baza protocoalelor secrete dintre Ministerul Public și SRI.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.