Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Precizările lui Chris Terheș, după ce Episcopia l-a anunțat că nu mai este preot pentru că s-a înscris în PSD: 'Am să continui să-mi slujesc semenii și țara'

Revista 22
Chris Terhes

Episcopia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, de Oradea anunţă într-un comunicat de presă că a decis ca ”părintele Cristian Terheş să fie eliberat de exerciţiul funcţiilor sacerdotale” şi se delimitează de „de orice afirmaţie cu caracter politic atât ale părintelui Cristian, cât şi a oricui altcuiva”.

Chris Terheş ocupă locul al patrulea pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare și a reacționat la decizia superiorilor săi de a-i retrage calitatea de preot.

Citește și: Imagini șocante! Aici și așa se prepară mâncare pentru bolnavii unui spital de oncologie, dar și pentru copiii din grădinițe

”Sunt incardinat, ca urmare a deciziei pe care am facut-o de a candida la alegerile europarlamentare. Cum e si normal, cat timp voi fi in politica n-am sa mai imi exercit public functiile sacerdotale. De unde voi fi am sa continui sa-mi slujesc semenii si tara asa cum am facut-o si pana acum.”, a anunțat noul membru PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.