Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu atacă unul dintre miniştrii lui Cioloş: 'Este apropiată de Macovei'

catalin predoiu

Cătălin Predoiu, omul care era propus de PNL pentru a-i lua locul lui Victor Ponta, iese la atac.

Premierul din umbră atacă unul dintre miniştrii lui Dacian Cioloş. Cristina Guseth e luată la ţintă de către Predoiu."Este apropiată ideatic de Macovei, deci vom avea influente Macovei la Justitie". Declaratiile sale vin in ziua audierilor noilor ministri in Parlament. "Eu as fi văzut pe cineva de tip Valeriu Stoica la Justitie, un profesor de drept recunoscut unanim, cu o bună cunoastere a sistemului judiciar si cu dexterităti politice, echilibru si dialog în primul rând. Aveam doua nume în atentie", a mai declarat Catalin Predoiu pentru qmagazine.ro.

Citeşte şi: Cioloş, primul pas înapoi în lupta cu partidele

Predoiu mai spune despre noul guvern ca nu este in acord complet cu cerintele strazii, care a dorit un guvern fara politicieni.

"Strada a fost vocală si clară pentru un guvern fără politicieni. Formal a primit un astfel de guvern. În realitate, nu complet, unii sunt politicieni fără carnet. Eu mi-am asumat fără rezerve capacitatea de guvernare. Sunt trei ministri în actualul guvern pe care îi aveam în vedere, cu doi chiar am discutat cooptarea în guvern si acceptaseră"

Intrebat daca ar accepta sa lucreze cu domnul Cioloş la nivel guvernamental, Predoiu a raspuns:

"Am avut cu premierul desemnat o discutie în vară pentru cooptarea dumnealui în Cabinet, deci în principiu pot coopera, cum am făcut-o dealtfel si în trecut, în diverse împrejurări."

Catalin Predoiu mai spune ca se vede in continuare premierul din umbra al PNL, chiar daca n-a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis. "Protocolul de fuziune se aplică în cazul în care PNL guvernează, deci nimic schimbat din acest punct de vedere. Nu PNL guvernează, ci Cabinetul Ciolos", a explicat Predoiu.

Citeşte şi: Gorghiu ii taie elanul lui Ciolos: Modificarea Constitutiei - doar cu un nou legilativ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.