Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu se bagă în joc: atac la punctul sensibil al PNL și PDL

Predoiu3
Predoiu atrage atenția și le transmite celor de la PNL și PDL că viitorul partid de dreapta trebuie să fie un model de respectare a statului de drept.  'PDL trebuie să păstreze ataşamentul faţă de o justiţie independentă, lege, stat de drept şi anticorupţie. Acestea sunt valorile pentru care PDL a luptat şi care m-au făcut să mă implic în politică în rândurile acestui partid. Construcţia care se încearcă acum cu PNL trebuie să garanteze respectarea, în continuare, a acestor principii. Acestea trebuie să devină coloana vertebrală a noii construcţii de dreapta', susține Cătălin Predoiu. 

Potrivit sursei citate, Predoiu adaugă faptul că rezultatul votului la alegerile europarlamentare este o 'lecţie' care arată că singura şansă pentru partidele de dreapta pentru a reuşi să propună 'ceva solid' este reprezentată de ataşamentul faţă de statul de drept.

'La 25 de ani de la Revoluţie, este timpul ca politicienii să se solidarizeze cu adevărat în jurul acestor valori fundamentale pentru România. Ataşamentul prin fapte, nu prin retorică, faţă de statul de drept este singura şansă pe care dreapta o are pentru a propune ceva solid pentru viitor. Aceasta este lecţia votului de pe 25 mai pe care nu ne putem permite să o ratăm. Nu denumirea sau eticheta unui proiect contează sau convinge, ci substanţa lui. Restul este o problemă de marketing politic, iar acesta nu poate ţine loc de substanţă. Noi, politicienii care generăm noua construcţie de dreapta, nu trebuie să lăsăm loc de echivoc', susţine Cătălin Predoiu. Declarațiile lui Predoiu vin în contextul în care președintele CJ CLuj, Horia Uioreanu, a fost arestat, iar deputații PDL, Alin Popoviciu și Sânmărtinean Cornel, sunt cercetați de DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.