Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prefectul Capitalei, Alin Stoica: 'Elevii ar trebui să intre online. E clar că incidența crește și crește abrupt. Trebuie să ne gândim la măsuri suplimentare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Alin Stoica

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, susține că în momentul de față elevii din București ar trebui să studieze doar în mediul online. El a recunoscut că numărul de cazuri Covid-19 este tot mai mare în București, drept pentru care o să înăsprească măsurile împotriva celor care încalcă legea.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Aștept de la DSP în continuare analiza. Avem în plan la angajații noștri telemunca. Pentru companiile din întreaga țară există deja norme. Deocamdată n-am primit de la Ministerul Sănătății norme. Suntem în legătură cu toate instituțiile.

E clar că incidența crește și crește abrupt. Trebuie să ne gândim la măsuri suplimentare. Am dispus înăsprirea controalelor, mai ales la zonele problematice.

Bucureștiul are 25% din economia națională. Trebuie luate în considerare toate măsurile.

La peste 6 la mie ar trebui să trecem cu școala în online.

Elevii ar trebui să intre online pe ordinul existent”, a spus Alin Stoica, prefectul Capitalei.

Rămâne de văzut care va fi decizia luată de autorități, asta pentru că la ora 16:00 are loc o ședință de urgență în care se analizează toate aceste date.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Prefectul Capitalei a explicat că în București s-a ajuns la o rată de 6.22 la mia de locuitori, prag de la care se ia în calcul carantinarea orașului. Stoica a precizat că așteaptă propunerile din partea CBMSU și ulterior vor fi luate deciziile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.