Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă suflă și-n iaurt după eșecul de la europarlamentare: 'Avem în vedere creșterea secțiilor de votare'. Atac usturător la adresa lui Iohannis

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila lansare

Pregătiri intense pentru alegerile prezidențiale! Viorica Dăncilă nu a ratat astăzi ocazia să-l atace din nou pe președintele Klaus Iohannis, reproșându-i că nu a desemnat un ministru interimar la MAI, deși pregătirile pentru alegerile prezidențiale sunt în toi.

„Am luat toate măsurile pentru pregătirea și desfășurarea în bune condiții a alegerilor prezidențiale astfel încât să asigurăm dreptul la vot tuturor cetățenilor români atât în țară, cât și în afara granițelor țării. Românii din Diaspora au la dispoziție trei zile. În plus, avem în vedere creșterea secțiilor de votare la 835, aproape dublu față de alegerile europarlamentare din luna mai. Sunt informată în permanență în legătură cu pregătirea procesului electoral. Inclusiv, astăzi, pe agendă avem o informare cu privire la măsurile luate pentru buna desfășurare a scrutinului prezidențial. Toate acestea în condițiile în care nu avem desemnat un ministru interimar la MAI”, a spus Dăncilă.

Scrutinul are loc pe 10 noiembrie, iar votul pentru al doilea tur a fost programat pentru data de 24 noiembrie. Românii din străinătate vor vota între 8 și 10 noiembrie și, la al doilea tur, între 22 și 24 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.