Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prejudiciu de 500.000 de lei: Șase persoane au fost duse la audieri după perchezițiile din Olt

enational.ro
perchezitii descinderi

Şase persoane au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri în urma celor 42 de percheziţii realizate sâmbătă dimineaţa. Prejudiciul produs în acest caz este de aproape 500.000 de lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, printr-un comunicat de presă, că în urma percheziţiilor realizate sâmbătă dimineaţa, au fost ridicate două cutii cu 17 ceasuri de diferite brand-uri, patru tuburi cu aer comprimat şi bile ce ar putea fi folosite pentru armă tip airsoft, 11 telefoane mobile, un laptop, patru butelii de culoare verde – tip freon şi mai multe scule şi unelte electrice.

Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, au fost conduse, în vederea audierii, patru persoane, iar la sediul Poliţiei Municipiului Caracal au fost conduse două persoane, fiind continuate cercetările.

Pentru infracţiunile de evaziune fiscală, prejudiciul este de 440.000 de lei, iar pentru infracţiunile contra patrimoniului prejudiciul este de 35.000 de lei.

De asemenea, acţiunea a beneficiat şi de sprijinul Gărzii de Mediu Olt, instituţie care a sancţionat contravenţional unul dintre operatorii economici vizaţi de percheziţii, dispunând, ca măsură complementară, suspendarea activităţii.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, respectiv ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Caracal, au făcut, sâmbătă dimineaţă, 42 de percheziţii domiciliare, în judeţul Olt, la persoane fizice şi juridice, bănuite de evaziune fiscală, furt şi tăinuire.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.