Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Florin Cîțu lasă poarta deschisă USR PLUS, dar cu condiții: 'Trebuie să se înțeleagă că e un singur Guvern, nu o federație'

Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Citu

Premierul Florin Cîțu a vorbit, joi seară, la TVR, despre părăsirea de către USR PLUS a guvernării și despre șansele ca PNL să mai facă echipă cu formațiunea condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș.

"Eu am lăsat o poartă mare deschisă. Nu am numit pe nimeni în funcții, după demiteri. Am lăsat aceeași configurație. Dar este o condiție, să retragă moțiunea de cenzură.

Nu poți să reiei împărțirea portofoliilor decât dacă pică Guvernul.

În PNL este o frustrare de cum s-au împărțit portofoliile. Există un singur Guvern, nu există trei prim-miniștri. Trebuie să se înțeleagă că e un singur Guvern, nu o federație. Trebuie să înțeleagă că miniștrii nu pot răspunde premierului ca și cum ar fi prim-miniștri.

Ar fi foarte complicat pentru PNL, cel mai mare partid de dreapta, să stea la masă cu un partener care a semnat cu AUR, care atacă președintele și așa mai departe. Va di complicat, da nu imposibil. Nimeni nu șantajează PNL și pe liderii acestora", a spus Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.