Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premier League a spart banca: Două miliarde de lire sterline au cheltuit cluburile din Anglia în această vară

Premier League

Cluburile din prima ligă engleză de fotbal au cheltuit aproape două miliarde de lire sterline în această vară pe transferuri, când a mai rămas o săptămână din perioada de mercato, transmite DPA.

Datele financiare publicate de firma Deloitte au arătat că până vineri la prânz cluburile din Premier League au cheltuit 1,95 miliarde de lire, mai mult decât au făcut-o în vara trecută, 1,92 miliarde, conform Agerpres.

Deloitte a precizat că vara aceasta s-a cheltuit cu 500 de milioane de lire mai mult decât cu aceeaşi perioadă a anului trecut, sugerând că cifrele finale din această vară ar putea ajunge la 2,5 miliarde.

Două dintre transferurile acestei veri au valorat peste 100 de milioane de lire, trecerea lui Declan Rice de la West Ham la Arsenal, şi venirea lui Moises Caicedo la Chelsea de la Brighton.

Cheltuielile făcute de Chelsea în ultimele trei ferestre de transferuri, de când consorţiul condus de omul de afaceri american Todd Boehly a preluat controlul - se apropie de un miliard de lire sterline, precizează DPA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.