Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERĂ ISTORICĂ pentru România: Primul INTERVIU LIVE acordat de Sir Alex Ferguson unei televiziuni

Legendă a fotbalului mondial din toate timpurile, Sir Alex Ferguson, a fost de acord să ofere un interviu, în direct, luni seara, la Antena 3! Fostul manager al lui Manchester United a vorbit despre candidatura lui Ionuț Lupescu la președinția FRF.

"Am o legătură foarte bună cu Lupescu, am lucrat împreună la UEFA. Avea un rol foarte important, este foarte bine pentru mine că pot să-l susțin. Ce făcea la UEFA era extraordinar. Nu era simplu ce făcea. Trebuie să spun că Lupescu s-a descurcat extraordinar, e un om inteligent, a luptat întotdeauna pentru România și trebuie să spun că în tot timpul petrecut acolo nu am întâlnit un om mai potrivit decât el.

Citește și: EXCLUSIV! Dragnea vrea remaniere cât mai repede! Ce miniștrii surpriză sunt vizați

Cred că Ionuț înțelege foarte bine jocul pentru că a evoluat pentru echipa națională și a avut rezultate extraordinare. Are un CV impresionant și cred că e un nume în fotbalul modern. Este nevoie de cineva care să înțeleagă fotbalul pentru că nu mai e același ca acum 25 de ani. Nimeni nu e mai potrivit decât el să se descurce în asemenea situații.

Sper să fie președinte, dar cred că el știe cum să rezolve toate problemele și sunt convins că o va face foarte bine. Trebuie să fie serios, așa cum știu că e, și să spună întotdeauna adevărul pentru că adevărul este cel mai bun.

Citește și: A fost aflat marele secret al lui Mihai Gâdea! Ce loc frecventează directorul Antena 3

Să iei decizii e cel mai important. Din perspectiva problematicii, toată lumea poate lua decizii, dar nu toate sunt bune. Dacă pe parcurs nu decizi cum trebuie, se duce totul pe râpă. Lupescu are calități, are valori foarte bune și cred că asta îl va ajuta", a declarat Sir Alex Ferguson, la Antena 3.

Sir Alex Ferguson a câștigat mai multe trofee decât oricare alt antrenor din istoria fotbalului englez și a condus de pe bancă pe Manchester United în peste 1000 de meciuri. Cu 20 de ani petrecuți la acest club, este al doilea antrenor ca longevitate în istoria lui Manchester United, în urma unui alt „Sir”, Matt Busby, și este considerat unul dintre cei mai mari antrenori ai fotbalului modern.

Citește și: Din ce motiv a fost chemată Lia Olguța Vasilescu azi la Parchetul General

La Manchester, Sir Alex a devenit cel mai de succes antrenor din istoria fotbalului englez, câștigând nouă titluri de campioană. În 1999, a devenit primul antrenor care a condus o echipă din Anglia spre o triplă Premiership-Cupă FA-Liga Campionilor. Pe lângă faptul că e singurul antrenor care a câștigat de cinci ori Cupa FA, este de asemenea singurul antrenor din istorie care a câștigat trei campionate la rând în Anglia cu aceeași echipă (1998-1999, 1999-2000, 2000-2001).

Citește și: Legea care lovește crunt în români! Cum ni s-ar putea crește din nou facturile la electricitate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.