Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PREMIERE DE WEEKEND - 'Coco' și 'Call Me by Your Name' intră în cinematografe / VIDEO

film

Desenul animat "Coco" și povestea romantică "Call Me by Your Name" intră în cinematografele din SUA și Canada în acest sfârșit de săptămână, dar spectatorii vor putea vedea și dramele istorice "Darkest Hour" sau "Chappaquiddick" sau un film despre cum a ajuns să scrie Dickens cea mai cunoscută poveste de Crăciun.

Citeşte şi: Borcea, acuzat de magistraţi că şi-a FOLOSIT copiii.Cum au motivat judecătorii respingerea eliberării

"Coco" spune povestea lui Miguel (Anthony Gonzalez) care, în pofida unei interdicții de generații de a practica muzica din familia sa, visează să devină un cântăreț ca idolul său, Ernesto de la Cruz. Foarte dornic să-și arate talentul, Miguel ajunge în uimitorul Tărâm al morților în urma unui șir misterios de întâmplări.

Filmul regizat Lee Unkrich și Adrian Molina are premiera în România pe 24 noiembrie.

Tot vineri debutează pe marile ecrane din SUA și Canada "Call Me by Your Name", un film romantic al regizorului Luca Guadagnino, o poveste despre prima dragoste bazată pe romanul de succes al lui André Aciman. Este vara lui 1983 în nordul Italiei și Elio Perlman (Timothée Chalamet), un tânăr precoce de 17 ani, își petrece ziua în vila familiei din secolul al XVII-lea, unde cântă muzică clasică, citește și flirtează cu prietena lui Marzia (Esther Garrel), scrie Sony Pictures Classics în prezentarea filmului de pe imdb.com.

Tot în acest weekend este lansat în cinematografele din SUA și Canada "Darkest Hour", filmul lui Joe Wright cu Gary Oldman în rolul lui Winston Churchil. Filmul explorează momentul în care Churchill, abia devenit premier al Marii Britanii, se confruntă cu o decizie definitorie pentru cariera sa politică: să ia în considerare o încheiere a păcii cu Germania nazistă sau să reziste și să lupte pentru idealurile și libertatea națiunii sale.

Pe afișul filmului mai apar Lily James, Kristin Scott Thomas și Ben Mendelsohn. Filmul va avea premiera în România la 19 ianuarie 2018.

Nu în ultimul rând, va fi lansat în cinematografe și "Chappaquiddick", regizat de John Curran, un film biografic despre modul în care viața și cariera politică a lui Ted Kennedy (Jason Clarke) sunt afectate iremediabil de un accident de mașină din 1969 în care își pierde viața o tânără membră a staffului de campanie, Mary Jo Kopechne (Kate Mara).

Citeşte şi: Iohannis, semnal DUR pentru Republica Moldova: 'Intrarea în UE prin unirea cu România nu e o soluţie...' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.