Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Bavariei vrea meciuri fără spectatori în landul său

stiripesurse.ro
suporteri tribune

Premierul Bavariei, Markus Soeder, vrea să impună desfăşurarea meciurilor din Bundesliga cu porţile închise în landul său, chiar dacă guvernul federal nu acceptă o abordare unică în contextul creşterii ratei de infectare cu COVID-19 în Germania, transmite DPA, potrivit Agerpres.

''Nu are niciun sens să permitem accesul spectatorilor în stadioane în viitorul apropiat. Dacă nu se ajunge la o decizie la nivel federal, atunci o vom face doar în Bavaria'', a declarat Soeder la un post de radio. Bavaria are reprezentante în Bundesliga echipe ca Bayern Munchen şi Augsburg respectiv Nurnberg în liga secundă.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

În Saxonia, RB Leipzig nu mai poate conta pe susţinerea suporterilor, accesul lor fiind interzis pe stadioane ca în primele două valuri.

Sâmbătă, Bayern Munchen, liderul la zi, joacă pe terenul Borussiei Dortmund, acolo unde politicienii din Renania de Nord-Westfalia nu au luat încă o decizie privind fanii. Rata de infecţie din Bavaria este însă mult mai ridicată ca în landul din nord-vest.

Începând de miercuri, stadioanele de fotbal din Bavaria pot primite spectatori doar în limita a 25% din capacitatea lor. Intrarea se face prin dovedirea vaccinării, trecerii prin boală sau a unui test negativ.

Cancelarul interimar Angela Merkel şi succesorul desemnat Olaf Scholz intenţionează să discute telefonic despre criză cu premierii landurilor în cursul zilei de marţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.