Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciolacu comentează sondajele care îl dau câștigător pe Piedone la Primăria Capitalei

Inquam Photos/ Octav Ganea
Marcel Ciolacu

Premierului Marcel Ciolacu i s-a cerut să comenteze sondajele ieșite pe piață de curând care îl dau câștigător detașat la Primaria Capitalei pe Cristian Popescu Piedone.

„Eu cred că bucureștenii vor lua o decizie corectă și vor vota domnul profesor doctor Cătălin Cîrstoiu. Este cea mai europeană propunere. Mai mult, vorbim de o coaliție a celor două mari partide. Cu alte cuvinte va avea și o majoritate în Consiliul General al Capitalei. Va aea o coerență și o colaborare directă și cu președintele de la Ilfov și cu ministrul Transporturilor și cu guvernul României.

Cred că vorbim de București, capitala României, al 6-lea stat ca mărime membru al UE. (...) În ceea ce privește votul politic, actuala alianță electorală va câștiga alegerile”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Cristian Popescu-Piedone, 44% în intenția de vot dacă duminică ar fi alegeri

Un sondaj realizat la comanda Digi24 arată că dacă duminică ar fi alegeri locale, Cristian Popescu Piedone ar obține 44% din voturi pentru Primăria Capitalei, urmat de Nicușor Dan, cu 27%, și de candidatul PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, cu 16%.

Votanții lui Cristian Popescu Piedone au fost întrebați cu cine ar vota dacă acesta nu ar candida. Sondajul arată că dacă Cristian Popescu Piedone și-ar retrage candidatura, 41% ar vota cu Nicușor Dan, 29% cu Cătălin Cîrstoiu, iar 27% cu Mihai Enache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.