Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ciolacu, la Constanța: 'Românii sunt recunoscuți în lume pentru seriozitatea și competitivitatea muncii lor'

Captură video
ciolacu santier

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, că industria românească există şi se dezvoltă şi că cifrele ne arată că anul trecut am exportat mai mult cu 1,3%. Şeful Executivului anunţă că va propune marilor investitori un parteneriat care să aibă drept obiectiv creşterea numărului de locuri în învăţământul dual.

„Industria românească există şi se dezvoltă! Cifrele ne arată că anul trecut am exportat mai mult cu 1,3% şi am importat mai puţin cu 3,2%”, a scris premierul pe Facebook, după vizita la Şantierul Naval Constanţa.

Prim-ministrul arată că discuţiile avute cu cei care lucrează la Şantierul Naval Constanţa i-au reconfirmat ceea ce ştia, şi anume că românii sunt serioşi şi iscusiţi.

„Iată că şi în industrie, şi în tehnologie, românii sunt recunoscuţi în lume pentru seriozitatea şi competitivitatea muncii lor. Problema structurală este şi aici necesitatea forţei de muncă bine pregătite. De aceea, voi propune marilor investitori un parteneriat care să aibă drept obiectiv strategic creşterea numărului de locuri în învăţământul dual”, anunţă premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.