Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Grindeanu criticat DUR de președintele PSD: Avem semnale că se mai trage frâna de mână!

captura TV
Dragnea Grindeanu

Se zvoneşte că în cel mai scurt timp vom avea o remaniere de Guvern. Liviu Dragnea nu este mulţumit de unii miniştri şi l-a avertizat în direct pe Sorin Grindeanu. Într-o săptămână se va lua o decizie majoră.

Succes al lui Klaus Iohannis la summitul NATO: Ce a obținut România/ VIDEO

"Există aşteptări mari de la Guvern. Rezultatele sunt bune până acum. Programul de guvernare a început să fie implementat. Există un indicator în privinţa sentimentului economic. E la cel mai mare nivel, ca în noiembrie 2008. Sunt întârzieri în anumite domenii. Lucrăm serios la o analiză foarte riguroasă a fiecărei măsuri care nu s-a implementat sau nu s-a implementat bine. Săptămâna viitoare să o terminăm şi să vedem ce măsuri putem lua, dacă e nevoie de schimbări în Guvern", a spus Dragnea la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citește și: Dezvăluire ŞOCANTĂ a mamei bătăușei din Oradea: A fost INTERNATĂ de nenumărate ori, nu este o boală ușoară

Şi asta nu e tot. Dragnea i-a transmis un mesaj interesant lui Grindeanu. "Eu evit să comentez ce spune premierul. Nu a fost o declaraţie bună cu 3-0 la pauză. 3-0 poate nu fi suficient. Nu e scor de calificare. Poţi pierde cu 4-3. Era normal să facem o analiză. Nu e suficient de bine. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Avem semnale că se mai trage frâna de mână. Avem aceste temeri. Programul trebuie să funcţioneze. Trebuie să luăm o decizie. Poate să nu fie nicio remaniere sau poate fi remaniere. Eu vreau să funcţioneze în viteza a patra nu în a treia. Trebuie să avem o creşere economică şi mai mare. Când vom face autostrăzi economia va creşte. În ministrul Transporturilor am foarte mare încredere. Să îl invitaţi aici.", a mai spus Dragnea.

Dragnea şi Tăriceanu vor să-i tragă la răspundere pe cei de la Comisia Europeană. Şeful PSD a transmis că e nemulţumit total de semnalele venite din Europa şi ia atitudine. "Săptămâna viitoare vrem să trimitem o scrisoare lui Jucker. Să vedem de ce are Comisia Europeană o astfel de abordare. Aşa nu mai vin investitorii. E normal să fie creşetre economică pe consum. Suntem la mijlocul ţărilor. Suntem bine. Nu e niciun indicator economic care să treuească vreo îngrijorare. Nu se intenţionează ca România să fie stopată? Aşa ne uităm şi în curtea Guvernului. E vreo problemă la funcţionarii de ministere? Să vedem unde e problema", a mai spus Dragnea.

Citește și: PRO TV trebuie să-i plătească DESPĂGUBIRI unei profesoare: Postul a difuzat imagini cu ea în timpul unui act sexual / VIDEO 18+

STIRIPESURSE.RO a relatat de mai  multe ori în ultima săptămână că relațiile dintre Coaliția PSD-ALDE și Palatul Victoria nu sunt dintre cele mai bune și că nu ar mira pe nimeni dacă echipa ar rămâne fără căpitan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.