Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, anunţă că serviciile secrete israeliene au ajutat la prevenirea a zeci de atacuri teroriste în Europa

AP
Netanyahu

Serviciile secrete israeliene au contribuit la prevenirea a zeci de atacuri teroriste majore în Europa, a declarat marţi premierul Benjamin Netanyahu, la o întâlnire la Ierusalim cu ambasadorii statelor membre ale NATO, potrivit DPA. "Unele dintre ele ar fi putut fi atacuri în masă, de tipul celor mai mari cu care v-aţi confruntat pe teritoriul Europei sau chiar mai rău, deoarece ele implicau aviaţia civilă", a afirmat el, enunţând contribuţiilor Israelului la Alianţa Nord-Atlantică, anunţă Agerpres.

Totuşi, Netanyahu nu a oferit alte detalii, cum ar fi cele privind locurile şi momentele când au fost dejucate aceste atacuri. Liderul israelian a salutat de asemenea eforturile ţării sale de a preveni instalarea grupării jihadiste Statul Islamic în Peninsula Sinai şi a reiterat de asemenea atenţionările în legătură cu planurile Iranului de a construi un 'imperiu teritorial' şi dorinţa acestuia de a obţine arme nucleare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.