Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Italiei a obținut promisiunea lui Putin în cazul lui Navalnîi: 'Mi-a dat asigurări că va crea o comisie de anchetă'

ANSA
Giuseppe Conte

Vladimir Putin s-a angajat să înfiinţeze o comisie de anchetă cu privire la starea de rău a opozantului său Aleksei Navalnîi, anunţă premierul italian Giuseppe Conte, precizând că a discutat cu liderul de la Kremlin, relatează Reuters, conform news.ro.

Lui Aleksei Navalnîi i s-a făcut rău, la 20 august, la bordul unui avion, în Siberia, care-l aducea la Moscova, după ce a băut un ceai pe un aeroport.

A fost înființată Poliţia Siguranţă Şcolară! Marcel Vela lansează o provocare pentru tineri

El este spitalizat de la 22 august în Germania, care a anunţat că opozantul a fost otrăvit cu un agent neurotoxic de tip noviciok.

Rusia dezminte orice implicare în otrăvirea lui Navalnîi.

”Preşedintele Putin mi-a dat asigurări (într-o recentă convorbire la telefon) că Rusia intenţionează să clarifice ce s-a întâmplat şi mi-a spus că va crea o comisie de anchetă şi că este pregătit să colaboreze cu autorităţile germane”, a declarat Conte într-un interviu publicat joi de ziarul Il Foglio.

”Cooperarea este cea mai bună modalitate de a împiedica acest eveniment dramatic să afecteze în mod negativ relaţiile dintre Uniunea Europeană (UE) şi Rusia”, apreciază premierul italian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.