Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ludovic Orban anunță decizie în PREMIERĂ pentru afaceriștii din România: vor lua deciziile cot la cot cu guvernul

iohannis orban

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat, astăzi că va constitui un consiliu economic, care va fi consultat direct de Guvern și de ministerele care iau decizii privind economia. Deciziile rezultate în urma discuțiilor se vor aplica prin legi.

Citește și: Sorina Matei a EXPLODAT pe tema deficitelor anunțate de Guvernul Orban: 'Faptele dărâmă orice politician mincinos'

"Vă spun câteva lucruri simple. Anunț aici în premieră, am luat decizia să constituit un consiliu consultativ cu mediul de afaceri, care să participe la orice decizie a mediului guvernamental și în care orice voce autorizată din domeniu să poată să își spună opinia în decizii. Nu este unul informal, ci vom ține cont de opinii.

Prima operațiune pe care o vom face este cea a reducerii birocrației. Vom analiza procedurile, unele sunt greoaie, trebuie să vedem unde sunt blocaje și să încercăm să fluidizăm aceste proceduri, ca să nu existe blocaje în relația cu mediul de afaceri.

Debirocratizarea înseamnă în mod evident și o reducere a numărului de acte normative. Visez la o Românie în care să legiferăm exhaustiv",  a declarat Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.