Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Nicolae Ciucă a semnat în cartea de condoleanţe deschisă în memoria fostului prim-ministru nipon Shinzo Abe

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă a semnat, luni, în cartea de condoleanţe deschisă la reşedinţa ambasadorului Japoniei în România în memoria fost prim-ministru nipon Shinzo Abe, subliniind că acesta a fost un om politic respectat şi un apărător neobosit al democraţiei.

"Gândurile noastre de compasiune se îndreaptă în aceste zile către naţiunea japoneză greu încercată de asasinarea domnului Shinzo Abe, fostul prim-ministru al Japoniei. Poporul japonez a pierdut, alături de întreaga lume, un om politic respectat şi un apărător neobosit al democraţiei. Condamn cu fermitate atacul asupra fostului prim-ministru al Japoniei şi reiterez angajamentul Guvernului României pentru pace şi combaterea violenţei! Condoleanţe familiei, prietenilor şi poporului japonez!", a transmis Ciucă, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului, potrivit Agerpres.ro.

Fostul premier Shinzo Abe, în vârstă de 67 de ani, a murit vineri după ce a fost împuşcat de un atacator în timp ce susţinea un discurs de campanie în apropierea unei gări de tren din oraşul Nara situat în vestul Japoniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.