Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Sorin Grindeanu, primele anunțuri după ședința de la MAI: Cum s-a rezolvat criza

captura Antena 3
Sorin Grindeanu dupa MAI

Noul premier, Sorin Grindeanu a făcut primele anunțuri după ședința pe care a avut-o la Ministerul de Interne în privința problemelor întâmpinate din cauza iernii. Grindeanu s-a arătat extrem de mulțumit de cum a decurs situația, dar a adus și unele critici pentru unele autorități locale. Mai mult, Grindeanu a făcut o dezvăluire și despre noul ministru de Interne, Carmen Daniela Dan.

Citeşte şi: Ambasadorul Marii Britanii, CRITIC la adresa autorităților din Capitală din cauza deszăpezirii

"Doamna ministru de când a intrat codul, a dormit aici de când a intrat codul. Avem de luat măsuri şi pentru perioada următoare pentru că nu s-a terminat. Îndemn la responsabilitate. Să rămânem în stare de alertă. Astăzi am avut cea mai dificilă situaţie legată de cetăţenii români din Bulgaria. Vreau să îi mulţumesc unui centăţean care m-a informat. Un cetăţean simplu. Am reuşit să deblocăm situaţia pe Vama Veche. Acum încercăm să deblocăm situaţia de la Negru Vodă unde sunt 46 de cetăţeni care vor să intre în România. Încercăm să îi ajutăm. Îndemn la solidaritate. Mulţumesc ONG-urilor, dincolo de autărităţle statului. Vreau să mulţumesc tuturor.

Vreau să transmit condoleanţe familiei de la Vişeu pentru pierderea suferită. Am și exemple negative ale unor autorități din Constanța. Să continuați ca și până acum doamna ministru. Vă felicit. ", a spus Sorin Grindeanu.

Citește și: Laura Codruța Kovesi, băgată în ședință și ATENȚIONATĂ: Luni are loc întâlnirea DECISIVĂ

Ministrul de Interne a mulțumit premierului pentru sprijinul acordat. "Va mulțumim că ați solicitat în permanență informații și ați fost atât de implicat. Au fost trei etape. 99 de persoane, 20 de copii și 37 de mașini. I-am adus în România în trei etape.

Sper ca până dimineață să putem deschide A 2 și A 4. Am învăţat să acţionez de la un excelent profesor, Liviu Dragnea.", a spus Carmen Daniela Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.