Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Viorica Dăncilă, citind de pe foi, în Piața Victoriei: 'Abuzurile din justiție trebuie oprite'

stiripesurse.ro
Viorica Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat sâmbătă, la mitingul PSD-ALDE din Piaţa Victoriei, că abuzurile din justiție trebuie oprite. Premierul și-a rostit discursul, citind de pe foi.

„Suntem astăzi în piaţă împreună pentru a spune câteva lucruri esenţiale. Rezultatul voturilor românilor trebuie respectat. Abuzurile din justiţie trebuie să fie stopate, trebuie să închidem epoca urii şi a dezbinării. Iată care este diferenţa dintre noi şi cei care ne împiedică să guvernăm”, a spus premierul în Piața Victoriei, care le-a promis manifestanților că Guvenrul nu va ceda în fața abuzurilor.

„Viorica, nu uita, noi suntem de partea ta”, au scandat manifestanții prezenți în Piața Victoriei.

Totodată, şefa Executivului a precizat că PSD a mărit salariile şi pensiile şi "a început reforma în justiţie". 

"Noi am mărit salariile românilor, ei au fost împotriva măririi salariilor şi le-au tăiat atunci când au fost la guvernare. Noi am mărit pensiile românilor, ei au fost împotriva măririi pensiilor şi le-au tăiat atunci când au fost la guvernare. Noi am început reforma în justiţie, ei se opun. Economia României a crescut şi creşte în continuare. Ei au spus că măsurile luate de Guvernul PSD vor conduce la un dezechilibru economic. Cui foloseşte asaltul permanent împotriva Guvernului? Cei care fac acest lucru doresc cu adevărat binele României? Eu nu cred", a spus premierul. 

Dăncilă a adăugat că a fost acuzată de trădarea ţării şi că se aşteaptă la orice "din partea unor oameni laşi".

"Am fost acuzată de trădarea ţării. Acuzaţiile care mi se aduc sunt aberante, dar mă aştept la orice din partea unor oameni laşi, incapabili să ducă o luptă politică la lumina zilei. Au făcut întâi totul ca noi să pierdem alegerile. Preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei electorale din 2016. Preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei electorale din 2016. Au făcut totul ca noi să pierdem alegerile, dar, împreună, am câştigat. Dar ei nu vor să accepte nici astăzi că au pierdut, nu au onoare, dar ceea ce este grav este că le lipsesc convingerile democratice", a afirmat Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.