Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiile care concurează Oscarurile: The Film Independent Spirit au celelebrat diversitatea

mediafax.ro
film

Premiile Film Independent Spirit s-au decenat sâmbătă pe plaja Santa Monica, concurând Oscarile programate duminică seară și celebrând diversitatea reproșată de multe ori Academiei Americane de Film.

Premiile Film Independent Spirit ”sunt mult mai cool decât Oscarurile, le decernăm ziua, pe plajă și recunoaștem contribuția femeilor care regizează filme” a spus gazda galei, Aubrey Plaza în deschiderea spectacolului.

Trei dintre cei patru câștigători ai categoriilor rezervate actoriei nici măcar nu se numără printre nominalizații la Oscar. Excepția a fost Renee Zellweger, care a primit Premiul Spirit pentru Cea mai bună actriță și este favorită să câștige și la Oscar, conform Mediafax.

Citește și: Marcel Ciolacu AMENINȚĂ PNL cu Avocatul Poporului dacă cele 25 de OUG ajung în Monitorul Oficial: Vom opri acest şir de ilegalităţi

Comparația cu Oscarurile a continuat și la categoria Cea mai bună actriță în rol secundar, unde toate cele cinci nominalizate pentru trofeu au fost persoane de culoare, în timp ce premiile Academiei Americane de Film au remarcat o singură actriță de culoare, Cynthia Erivo pentru Harriett. A câștigat Zhao Shuzen, pentru rolul din producția ”The Farewell”. Pentru cel mai bun actor în rol secundar câștigătorul a fost Willem Dafoe, pentru rolul din ”The Lighthouse”.

Adam Sandler a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din ”Uncut Gems”. "Lasă-i pe nenorociții ăia dobitoci să-și ia Oscarurile. Faptul că arată bine o să treacă cu timpul, dar personalitățile noastre aparte vor străluci mereu!”, a spus actorul.

Premiul pentru cel mai bun film a mers la ”Farewell”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.