Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preot militar la Jandarmeria Alba, primul din structurile Ministerului Afacerilor Interne din judeţ

Inquam Photos / Octav Ganea
MAI ministerul afacerilor interne Inquam Photos

Primul preot militar din structurile Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Alba şi-a început joi activitatea la Jandarmeria Alba, în cadrul unei ceremonii militare în care a depus jurământul de credinţă, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din cadrul Universităţii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, actualmente fiind doctorand, preotul Dorin Ursu a activat în ultimii nouă ani ca redactor la postul Radio Reîntregirea al Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia. Începând din iunie 2018, a fost preot paroh al Parohiei Ortodoxe Presaca Ampoiului, iar în urma promovării examenului desfăşurat la Patriarhia Română la începutul acestui an a devenit primul preot militar din structurile Ministerului Afacerilor Interne din Alba, potrivit Agerpres.ro.

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean "Avram Iancu" Alba a avut loc joi o ceremonie militară cu ocazia începerii activităţii acestuia ca preot militar, în cadrul căruia preotul militar din cadrul Colegiului Naţional Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia, Constantin Bratu, a oficiat o slujbă de binecuvântare şi mulţumire. La evenimentul condus de către inspectorul şef al IJJ Alba, Marius-Claudiu Giurea, au fost prezenţi şi şefii IPJ Alba şi ISU Alba, Florin-Constantin Dogaru şi Nicolae-Ovidiu Costea, precum şi alţi invitaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.