Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proteste în Iran față de majorarea prețurilor la carburanți! Aproximativ 200.000 de persoane au participat la manifestații, 7.000 fiind arestate

world riots, facebook
Proteste franța

Aproximativ 7.000 de persoane au fost arestate după protestele din Iran, la care au participat circa 200.000 de persoane, au anunţat miercuri autorităţile de la Teheran, informează site-ul agenţiei Reuters.

Ayatollahul Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului, a condamnat vehement protestele faţă de majorarea preţurilor la carburanţi, catalogându-le drept rezultat al unei "conspiraţii foarte periculoase".

Citește și: Președintele Consiliului European, Donald Tusk: 'Donald Trump reprezintă cea mai mare provocare pentru Uniunea Europeană'

Ministrul iranian de Interne, Abdolreza Rahmani Fazli, a declarat că 731 de filiale bancare, 70 de staţii de alimentare cu carburanţi şi sediile a 140 de instituţii au fost incendiate de protestatari.

Circa 200.000 de persoane au participat la proteste. Aproximativ 7.000 au fost arestate, a declarat deputatul Hossein Naqavi-Hosseini, membru al Comisiei parlamentare pentru Siguranţă Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.