Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preotul care a bruscat un bebeluş la slujba de botez ŞOCHEAZĂ din nou: Cum s-a apărat după ce a scos din minţi o ţară întreagă / VIDEO

socant

Preotul care a bruscat un bebeluş în timpul slujbei de botez iese la rampă din nou. A scos din minţi o ţară întreagă după ce s-a comportat incredibil cu micuţul, acum încearcă să se apere. Preotul Traian Mazare a incearcat sa explice de ce s-a comportat astfel.

Citește și: Se vrea înființarea unei noi instituții de stat! Salarii impresionante

"Eram suparat pe dascal", a declarat el, conform debraila.ro. In inregistrare se vede cum preotul, deja nervos pentru ca bebelusul pe care urma sa-l boteze plangea necontenit, este deranjat de faptul ca pruncul se prinde de patrafir, inainte de a fi cufundat in cristelnita. Apeleaza la dascal, cerandu-i sa il ajute. "Vezi ca a agatat! Ce faci, dascale?", poate fi el auzit adresandu-i-se dascalului.

Citește și: Total neașteptat! Ce LIPSEȘTE din declarația de AVERE a politicianului care și-a împușcat finul în inimă

Mai incearca o data sa-l cufunde pe cel mic si din nou i se adreseaza ajutorului sau: "Ajuta-ma, dragule!". Apoi, pleaca glont spre masa folosita in cadrul slujbei de botez, unde asaza copilul, aranjandu-si cu gesturi ce tradeaza nervozitatea straiele. Reia apoi ritualul, grabindu-l, si il cufunda brutal pe bebelus in cristelnita, in timp ce ii tine o mana pe gura si pe nas. Politia s-a autosesizat si a anuntat ca va face verificari. La randul sau, si Patriarhia a reactionat, calificand gesturile preotului ca fiind nepotrivite, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.