Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preotul Francisc Doboș: Dacă popa-i virusat de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, dați-i să bea din propria agheasmă mare

Francisc Dobos

Preotul catolic Francisc Doboş a transmis marți unele 'sfaturi' legate de vaccinarea anti-COVID. El le recomandă oamenilor să spună rugăciuni ori de câte ori îi apucă „bâzdâbâcii conspiraționiști”.

Citește și: SURSE - Strategia susținătorilor lui Ludovic Orban

„Teoria constipației poate fi tratată cu Xanax. Împotriva aroganțelor spirituale consumați cu încredere mătănii / rozarii ori de câte ori vă apucă bâzdâbâcii conspiraționiști. Nu s-au întâlnit efecte adverse de la rugăciune. Uneori nu funcționează din cauza împietririi inimii. Când rugăciunea personală nu dă roade chemați popa cu agheasmă ... atenție, să aducă de-aia mare și de calitate. Dacă și popa-i virusat de billgheiți, cip-ciripuri și oculta mondială, dați-i să bea din propria agheasmă mare. Doamne, ocolește-i pe românii care vor să te învețe carte!”, scrie preotul Francisc Doboș în mesajul postat pe Facebook.

Postările preotului Doboș sunt urmărite și comentate de foarte multă lume.

„Dumnezeu mi-a zis: - Fiule, măi Doboșică, au început să mă bată la cap oameni injectați cu CIP-uri și 5G-uri, dar fără spațiu de stocare a iubirii, înțelegerii și iertării. Te trimit în mijlocul lor ca să-i vindeci, să le scoți din cap CIP-urile și Cip-Cirip-urile. Apoi m-am trezit. Trimiteți-i, vă rog, la mine. Rog seriozitate. Plata în Cer (bănuiesc că o să mă jupoaie de viu unii pentru această concurență neloială)”, a povestit părintele Doboș.

Într-un alt mesaj care a devenit viral, preotul le-a transmis celor care spun că nu au nevoie de vaccinare că aghiasma este împotriva dracilor și vaccinul împotriva Covid.

„Aghiasma e împotriva dracilor. Vaccinul împotriva covidului. Ok?! Nu le confundați. Dar pot fi administrate simultan. Bonus: luată pe stomacul gol, aghiasma îndepărtează conspirațiile și înmoaie inimile împietrite”, a scris, recent, părintele Francisc Doboș.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.