Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa britanică furioasă după dezvăluirile prinţului Harry: Ţi-ai vândut sufletul!

Netflix/Youtube
printul harry meghan markle

Dezvăluirile recente ale ducelui de Sussex, extrase din interviuri care urmează să fie publicate şi autobiografia sa "Spare", aşteptată pentru 10 ianuarie, au stârnit vineri furia tabloidelor engleze.

"O reconciliere? Dar ţi-ai vândut sufletul, Harry", se arată pe coperta Daily Express, alături de o poză cu Harry şi fratele său William. Soţul lui Meghan Markle şi-a exprimat luni dorinţa de a se "reconecta" cu familia sa, într-un fragment dintr-un interviu care va fi difuzat duminică pe CNN. Dar acest apel la calm a fost urmat, toată săptămâna, de declaraţii explozive ale omului care a părăsit familia regală pentru a se stabili în California.

Pagini din "Spare" / "Rezervă", memoriile sale aşteptate pe 10 ianuarie, au fost publicate de mai multe ziare în ultimele zile. Aflăm în special că între William şi Harry a explodat o ceartă violentă despre Meghan, în timpul căreia Prinţul de Wales şi-ar fi "doborât" fratele mai mic la pământ.

Daily Mirror oferă o concluzie asemănătoare cu cea a Daily Express: "Totul s-a terminat acum", scrie tabloidul cu o primă pagină ilustrată cu o fotografia a celor doi fraţi din copilărie, unul lângă altul în uniformele şcolare.

În noi fragmente din cartea sa, publicate joi, Harry acuză întreaga familie regală de la distanţă. El vorbeşte despre fotografiile cu el îmbrăcat în ofiţer nazist, care au stârnit un scandal pe când avea 20 de ani, acesta asigurând că William şi Kate l-au încurajat să aleagă acest costum. De asemenea, el povesteşte cum a aflat de moartea mamei sale, Lady Diana, cum a obiectat la faptul că tatăl său se recăsătorea cu Camilla - pe care o percepea drept o "mamă vitregă rea" - susţine că a ucis 25 de talibani când era angajat ca pilot de elicopter în Afganistan şi mărturiseşte că a testat cocaina.

În acest punct, tabloidul The Sun a scris pe prima pagină a ediţiei de vineri: "Harry: Am încercat cocaină şi iarbă".

Şi pentru a evoca şi celelalte dezvăluiri ale săptămânii: „Se îmbăta şi îşi pierdea virginitatea într-o cârciumă”, „Lupta lui cu Wills şi confruntarea dintre Meg şi Kate”, „Armata furioasă despre dezvăluirile sale cu privire la cei 25 de talibani ucişi”.

Mai sobru, Daily Telegraph a titrat despre mama sa vitregă: "Te rog, nu te căsători cu Camilla”, referire la rugămintea prinţului către tatăl său. Fără a uita, în josul paginii, să amintească de alte revelaţii ale prinţului. Aflăm că Meghan crede că Kate are "un creier de bebeluş" sau că Harry a folosit un medium pentru a intra în contact cu mama lui. Pentru ziar, memoriile lui Harry "depăşesc cele mai mari temeri ale palatului".

Vizibil obosit de necontenitele dezvăluiri ale lui Harry, Daily Mail îl roagă: "Oh, scuteşte-ne!", joc de cuvinte legat de titlul cărţii sale ("Spare"). Şi să-l numească "un bărbat-bebeluş" care "şi-a aruncat cu siguranţă jucăriile din căruciorul regal".

Presa britanică probabil va continua să-i dedice pagini prinţului expatriat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.