Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa internațională e la picioarele Simonei Halep, după meciul istoric: 'A reuşit o răsturnare de situaţie spectaculoasă şi este o luptătoare ieşită din comun'

Instagram
Simona Halep

Cotidianul L’Equipe a notat, vineri, după victoria obţinută de Simona Halep în faţa Elinei Svitolina, în semifinalele turneului de la Doha, că românca a reuşit o răsturnare de situaţie spectaculoasă şi este “o luptătoare ieşită din comun”, potrivit news.ro.

Citește și: Încă un român extrădat la cererea americanilor. Secret Services l-a săltat pe un lider PNL: ce acuzații i se aduc

“Numărul 3 mondial a condus cu 5-2 în primul set, înainte să-şi piardă serviciul de două ori. Românca şi-a zdrobit adversara în tie-break (7-1), dar totul s-a inversat în setul secund. Goerges a condus cu 2-1 în setul secund, dar Halep a revenit şi a făcut 5-5. În tie-break, Halep a reuşit să-şi fructifice mingea de meci, iar în semifinale o va înfrunta pe Elina Svitolina, numărul 7 mondial”, a anunţat L’Equipe.

Jurnalul menţionează că este a 93-a victorie a Simonei Halep în faţa unei jucătoare din top 20.

Şi Marca subliniază revenirea spectaculoasă a lui Halep la meciul de vineri: “Halep reuşeşte revenirea perfectă şi ajunge în finală la Doha”.

"După ce a părut că 'a murit' de două ori, salvând două mingi de set, Simona Halep a ajuns în semifinalele de la Doha după ce a învins-o pe Julia Goerges (7-6, 7-6), într-un meci foarte disputat. Constănţeanca a avut un procentaj de 77% pe primul serviciu şi a jucat mult mai solid punctele cele mai importante", a scris puntodebreak.com

Şi site-ul WTA a remarcat forma excelentă a româncei. “Simona Halep a fost împinsă până spre marginea prăpastiei în ambele seturi şi a luptat din greu pentru a câştiga împotriva Juliei Goerges la Qatar Total Open. Românca a jucat primul turneu cu noul antrenor, Thierry Van Cleemput, şi a dorit să continue momentul bun început odată cu Fed Cup, unde a condus echipa României spre o victorie istorică împotriva naţionalei Cehiei. Halep s-a distanţat la 4-0 în primul set, dar Goerges a revenit şi a forţat în tie-break. Românca a jucat tie-break şi în setul secund, dar a găsit o cale de a câştiga cu 7-6, 7-6”, a notat WTA.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, va juca finala cu numărul 34 din carieră, la Qatar Open, după ce a învins-o, vineri, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, în semifinalele turneului de categorie Premier de la Doha.

În ultimul act, Halep va evolua, sâmbătă, de la ora 17.00, cu germana Angelique Kerber, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 3, sau cu belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.