Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / Președintele PSD Sector 1 acuză: 'Tupeu pe spatele locuitorilor. Clotilde Armand cere astăzi cetățenilor și CL mai mulți bani pentru Romprest!'

Radu Pop
facebook.com
Florin Manole

UPDATE 28 iulie, ora 13.51: Reacția Primăriei Sectorului 1

Primăria Sector 1, explicaţii la acuzaţiile lui Florin Manole: 'Romprest a solicitat ajustarea tarifelor de salubrizare'

Știrea inițială:

USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, acuză președinte PSD Sector 1, Florin Manole.

„În ședința convocată "de îndată" USR vrea majorarea cu 31,22% a tarifelor pentru firma de salubrizare Romprest, după ce 3 ani a vorbit despre mafie, prețuri umflate, și a transformat Sectorul 1 în cel mai murdar sector din București.

Deși a primit mandatul Consiliului Local pentru a contesta în instanță tarifele "prea mari", USR nu doar că nu le-a contestat, dar în 2022 a plătit 186.000.000 lei, iar acum cere o creștere enormă, de 31,22%!

Se dovedește astfel că primarul Clotilde Armand a înșelat cetățenii și face exact invers decât a clamat: vrea să dea mai mulți bani pentru firma de salubrizare, pentru o frecvență redusă a serviciului public”, acuză Manole.

„Partidul Social Democrat va boicota astăzi ședința Consiliului Local și o convoacă pe Clotilde Armand, căreia îi solicită să vină personal în fața cetățenilor și a Consiliului Local, pentru a explica de ce vrea să dea mai mulți bani firmei de salubrizare și de ce, în același timp, Sectorul 1 continuă să fie cel mai murdar și mai neîngrijit din Capitală”, mai transmite PSD.

Context

Războiul dintre primarul Sectorului 1, Clotilde Armand și compania de salubritate Romprest este unul de notorietate. Primarul a cerut Consiliului Local și a primit dreptul de a rupe acest contract. În timpul scandalului, Clotilde Armand i-a acuzat pe cei de la Romprest că sunt un sistem mafiot (continuarea pe larg, aici).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.