Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele AfD din Germania: 'Vladimir Putin nu este un criminal de război. Alte livrări de arme către Ucraina nu ar opri războiul, ci l-ar prelungi'

afd
Tino Chrupalla

Președintele Partidului Alternativa pentru Germania (AfD), Tino Chrupalla, îi ia apărarea lui Vladimir Putin. Alte livrări de arme către Ucraina "nu ar opri războiul, ci l-ar prelungi", susține politicianul.

Pentru liderul AfD, Tino Chrupalla, președintele rus Vladimir Putin "nu este un criminal de război", a spus Chrupalla marți seară, informează postul ZDF.

Problema crimelor de război ar trebui, de asemenea, să fie lăsată instanțelor competente "după război". În prezent, nu ajută pe nimeni să-l "numească" pe Putin criminal de război.

"Dacă domnul Putin a dat aceste ordine pentru aceste crime de război, care trebuie investigate, el trebuie să fie condamnat", a spus liderul AfD, cu referire la Bucha sau atacarea infrastructurii civile ucrainene.

În ceea ce privește SUA, el a criticat un "dublu standard": "Avem președinți americani care sunt la fel de mulți criminali de război". De exemplu, războiul din Irak arată că fostul președinte american George W. Bush este "absolut un criminal de război". „Trebuie să începem cu ceea ce s-a întâmplat în trecut", susține Chrupalla, cu întrebarea de ce "acești președinți" nu au fost trași la răspundere.

Chrupalla nu este la prima ieșire de acest tip. În luna octombrie el cerea ridicarea sancțiunilor împotriva Rusiei. Vezi și: 'Guvernul ar trebui să ridice sancțiunile împotriva Rusiei și să nu mai furnizeze arme Kievului' - Liderul partidului AfD din Germania

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.